Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. Foto: Shutterstock

Creatieve inloopochtend voor minima

Nieuws

NIJVERDAL - De eerstvolgende inloopochtend voor de Minima wordt gehouden op dinsdag 19 maart. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deze inloopochtend zal er een fleurige uitdaging zijn: onder begeleiding van een deskundige is er gelegenheid om te gaan werken met bloemen. Het is de bedoeling om een paasstukje te gaan maken. Gedurende de hele ochtend is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van “Het Spectrum” Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). 

In verband met het inkopen van de benodigdheden is opgeven voor deze ochtend noodzakelijk. Opgeven voor donderdag 14 maart kan via trefpuntminima@hotmail.com of via telefoonnummer 06 10 63 38 46 (op werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17