De OV-ambassadeurs kunnen bezoekers van alles uitleggen over reizen met het openbaar vervoer tijdens het gratis inloopspreekuur.
De OV-ambassadeurs kunnen bezoekers van alles uitleggen over reizen met het openbaar vervoer tijdens het gratis inloopspreekuur.

Ontdek het gemak van reizen met het openbaar vervoer bij ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - De ZINiN Bibliotheek houdt op woensdag 6 september een inloopspreekuur over het openbaar vervoer. OV-ambassadeurs kunnen hier antwoord geven op allerlei vragen over het openbaar vervoer.

Het openbaar vervoer kent veel voordelen, zeker voor senioren. Maar hoe werkt het openbaar vervoer eigenlijk? Hoe kunnen mensen op een goede manier van A naar B en waar moeten zij overstappen? Daarom zitten OV-ambassadeurs voor de bezoekers klaar tijdens het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer op woensdag 6 september tussen 10.00 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om op al dat soort vragen antwoord te geven. Tijdens het spreekuur zullen de OV-ambassadeurs de bezoekers informeren over verschillende onderwerpen, waaronder abonnementen, de OV-chipkaart en de NS-website waar zij informatie kunnen vinden over vertrektijden, routes en eventuele storingen, om zo de reiservaring te optimaliseren. Ook kunnen er hier vragen worden gesteld over de kaartautomaten, hoe in- en uitchecken werk, waar mensen het beste kunnen overstappen en hoe een reis het beste kan worden gepland. 

Met al deze informatie op zak kunnen mensen weer met vertrouwen en gemak op reis gaan. Aanmelden is niet nodig voor dit gratis inloopspreekuur en het is ook niet nodig om lid te zijn van de bibliotheek. 

Telefonische spreekuren

Liever telefonisch contact? Dan kan er gebeld worden met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. De OV-ambassadeurs zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10. Bellen kan op maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor meer informatie en alle activiteiten van Ervaar het OV, bekijk ook de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 2 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 9 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 14 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01