Afbeelding
Foto: Wiro Booth

Geurbeleving: Unieke geuren tapbar bij Bos Bedden in Nijverdal

Zakelijk

NIJVERDAL - Gelegen in Nijverdal, te midden van de bruisende activiteit van het dagelijkse leven, bevindt zich een oase van rust en verfijning: de tapbar bij Bos Bedden. Een plek waar geur en slaap samenkomen om een unieke zintuiglijke ervaring te bieden voor iedereen die streeft naar een goede nachtrust.

Bij binnenkomst word je begroet door een uitnodigende selectie van verschillende geuren. Elk zorgvuldig geselecteerd om de geest te kalmeren en de slaap te bevorderen. Of je nu de rustgevende aroma’s van cederhout verkiest of de opwekkende geur van jasmijn, er is voor elk wat wils. Het beste van alles is dat je niet gebonden bent aan één geur; met de mogelijkheid om je eigen herbruikbare potje te vullen, kun je naar hartenlust tappen. 

Wat de tapbar nog unieker maakt, is het streven naar duurzaamheid en klantgerichtheid. De herbruikbare potjes zijn niet alleen een elegant en praktisch accessoire voor je slaapkamer en/of woonkamer, maar dragen ook bij aan het verminderen van afval door hergebruik te stimuleren. Bovendien is het bijvullen van je potje tegen een voordelige prijs mogelijk, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

De tapbar is slechts een aspect van het creëren van een goede nachtrust. Bij Bos Bedden krijg je ook persoonlijk en deskundig slaapadvies van ervaren slaapadviseurs. Deze professionals staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte bed, matras, kussen en beddengoed om een gezonde slaaphouding te bevorderen en eventuele slaapproblemen aan te pakken.

Of je nu op zoek bent naar een betere nachtrust, een moment van ontspanning of gewoon wilt genieten van de heerlijke geuren in bijvoorbeeld huiskamer, slaapkamer of toilet, de tapbar van Kayori bij Bos Bedden biedt een unieke ervaring die de zintuigen prikkelt en bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Kom langs en ontdek zelf de magie van geur en slaap in het hart van Nijverdal.

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbedden.nl
W: www.bosbedden.nl

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 16 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 22 uur geleden
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05