Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren. Kies een flesje en vul met de gewenste geur.
Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren. Kies een flesje en vul met de gewenste geur. Foto: Wiro Booth

Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren

Nieuws

NIJVERDAL - Stel je voor: een tapbar voor de verfijnde geuren die jouw huis transformeren in een oase van rust en verfijning. Welkom bij de Kayori Tapbar, een uniek concept bij Bos Bedden in Nieuwleusen en Nijverdal, waar jouw interieur tot leven komt met jouw favoriete geuren.

Bij de Kayori Tapbar draait alles om persoonlijke geurbeleving. De tapbar nodigt je uit om een geurige reis te maken door een uitgebreid assortiment van hoogwaardige interieurparfums. Het concept is eenvoudig maar geniaal: kies je favoriete geur en tap het in een flesje van jouw keuze.

Wat deze tapbar echt uniek maakt, is het duurzame aspect. De flesjes zijn niet alleen prachtig vormgegeven in verschillende formaten, maar ze zijn ook hervulbaar. Dit betekent dat je slechts één keer betaalt voor het flesje en het vervolgens keer op keer kunt laten bijvullen tegen een zeer voordelige prijs. Een duurzame keuze voor jouw huis én voor de planeet.

De keuze aan geuren is ongeëvenaard. Van frisse citrusnoten tot warme houtachtige tonen, er is voor elk interieur en elke stemming iets te vinden. Creëer een kalme en uitnodigende sfeer in de woonkamer, een verkwikkende ambiance in de keuken, of een rustgevende atmosfeer in de slaapkamer - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bezoek de Kayori Tapbar bij Bos Bedden in Nieuwleusen of Nijverdal en laat je verrassen door de kracht van geur. Transformeer je huis tot een oase van comfort en elegantie, waar elke ademhaling een verhaal vertelt.

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbeden.nl
W: bosbedden.nl

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 12 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 13 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 15 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 16 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 18 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05