Afbeelding

Inloopochtend voor de Minima met uitstapje naar tuincentrum

Uitgaan

De eerstvolgende inloopochtend voor de Minima is op dinsdag 16 april. Deze keer is er een uitstapje gepland naar Intratuin in Almelo. De inloopochtend begint om 9.15 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Er zijn voor deelnemers geen kosten aan deze ochtend verbonden mede door een bijdrage van het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn.

Bij het tuincentrum kan iedereen op zijn of haar eigen tempo alles gaan bekijken, maar is er wel een moment waarop gezamenlijk kopje koffie/thee gedronken kan worden. Gedurende de hele ochtend is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Verzamelen is om 9.15 uur bij “Het Spectrum” aan de Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal. Het vertrek is om uiterlijk 9.30 uur. De verwachting is om rond weer 13.00 uur terug te zijn.

In verband met het regelen van het vervoer is het belangrijk om voor donderdag 11 april op te geven voor deze ochtend. Geef daarbij ook aan of er een rollator meegenomen wordt. Opgeven kan via trefpuntminima@hotmail.com of via telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05