Afbeelding

ZINiN biedt eerste hulp bij digitale uitdagingen

Verenigingen

NIJVERDAL - Het kan een uitdaging zijn om wegwijs te worden in de wereld van digitale apparaten en dan is hulp van harte welkom. ZINiN Bibliotheek Nijverdal biedt die hulp op woensdag 13 maart tussen 10.00 en 11.30 uur. Tijdens het gratis Digitale Inloopspreekuur staan vrijwilligers klaar om te helpen en vragen te beantwoorden over alle digitale apparaten. 

Heb je moeite om met de (klein)kinderen te beeldbellen vanwege technische problemen met je tablet? Geen zorgen! De vrijwilligers van het Digitaal Inloopspreekuur staan klaar om je te helpen met deze digitale uitdaging, zodat je snel weer kunt genieten van virtuele ontmoetingen met je dierbaren. Of je nu worstelt met het installeren van apps zoals WhatsApp, Facebook en Instagram, of als je hulp nodig hebt bij het lezen van e-books op je e-reader, de deskundige vrijwilligers zijn er om te helpen. Aarzel niet en breng je computer, laptop, smartphone of tablet mee naar het Digitaal Inloopspreekuur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De vrijwilligers gaan er alles aan doen om het probleem voor je op te lossen. Aanmelden is niet nodig en het inloopspreekuur is gratis toegankelijk voor iedereen.  

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 1 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 8 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 13 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01