De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.

Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle

Uitgaan

MARLE - Marle en omstreken bereidt zich weer voor op een onvergetelijk feestweekend van 29 maart tot en met 1 april: Paasweekend Marle. “Wederom is er dit jaar een mooi programma en is er voor iedereen wat te beleven”, zo laat de organisatie weten. 

Vrijdag vanaf 18.00 uur is de aftrap met de zitmaaierrace en brommercross. ‘s Avonds maken de ‘Parels uut ‘t oosten’, beter bekend als de Poelepetaten, hun opwachting in de feesttent. Deze bekende band uit Hellendoorn is klaar voor een avond vol onvervalste boerenrock. Samen met DJ Lars gaan zij er gegarandeerd een fantastisch feest van maken!

Op zaterdagmiddag 30 maart is het tijd voor de kleintjes om te stralen, met een kindermiddag van 13.45 tot 17.00 uur. Samen met de Paashaas kunnen alle kinderen knutselen, cakejes versieren, met lego bouwen, op de rodeostier en nog veel meer. Vergeet niet om de kleurplaat voor de kleurwedstrijd voor 15.00 uur in te leveren bij de bar. De kleurplaat is te vinden op www.paasweekendmarle.nl. 

Wanneer de avond valt, is het de beurt aan coverband NOAH om het podium te betreden en iedereen op de dansvloer te krijgen met hun aanstekelijke beats. 

Paasmaandag 1 april is traditiegetrouw de Trekkerslep. De ingeschreven sleppers zullen vanaf 10.00 uur starten en in verschillende gewichtsklassen om de prijzen strijden. Daarnaast kunnen jonge sleppers zich op maandagmiddag bewijzen. Vanaf 13.30 uur kunnen zij zich in de tent inschrijven voor de skeltertrek. 

Tot slot betreden om 17.00 uur niemand minder dan de Paloma’s het podium met hun ‘olderwetse’ piratenmuziek, waarmee ze het weekend op onvergetelijke wijze afsluiten. Kaarten zijn te verkrijgen via www.paasweekendmarle.nl/kaartverkoop Voor meer informatie en leuke acties kun je kijken op www.paasweekendmarle.nl of kijk op Instagram of Facebook-pagina Paasweekend Marle. “We zien je graag in de feesttent in Marle deze Pasen!”, laat Stichting Supporters Marle tot slot weten.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05