Afbeelding

Ontdek het openbaar vervoer

Nieuws

NIJVERDAL - Op woensdag 3 april zijn OV-ambassadeurs tussen 10.00 en 11.30 uur aanwezig in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. De OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het gratis Inloopspreekuur Openbaar Vervoer alle vragen over reizen met de bus, trein of buurtbus. Iedereen is welkom, of men nu veel of weinig ervaring heeft met het openbaar vervoer.

De OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn en graag anderen daarmee helpen. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld hoe een treinkaartje gekocht wordt, hoe de OV-chipkaart werkt of hoe er met een pinpas betaald kan worden in het openbaar vervoer. 

Er kan ook telefonisch contact worden opgenomen worden met een OV-ambassadeur. Ze zijn bereikbaar op 038 - 303 70 10 op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Verder zijn ze ook op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag tussen 18.30 en 20.00 uur te bereiken. Ga voor meer informatie naar www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 11 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 13 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 15 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 15 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 15 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 19 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 20 uur geleden